Acasă Social Bătaie între rude în parcarea unui mall sucevean după o ceartă între...

Bătaie între rude în parcarea unui mall sucevean după o ceartă între surori legate de relații conjugale


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru violență în familie după ce marți după amiaza mai multe rude s-au luat la bătaie în parcarea unui mall sucevean.

Polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați, marți, prin 112 la ora 17.17, de o femeie că a fost agresată de cumnat în parcarea unui mall.



La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care, a fost identificată apelanta și fiica acesteia.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial cele două, mamă și fiică, s-au întâlnit întâmplător cu sora reclamantei și cu alte trei rude.

În urma unor discuții contradictorii între cele două surori, pe fondul unor probleme mai vechi legate de relațiile conjugale, una dintre femei a lovit-o cu palma în zona capului pe sora sa.

În acel moment a intervenit fiica femeii agresate pentru a aplana conflictul, moment în care cumnatul a lovit-o cu palma peste față pe aceasta.

Fiind conduse la Secția de Poliție Burdujeni, mama și fiica au fost înștiințate de prevederile legii 217/2003 și în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat că nu există risc iminent pentru emiterea unui Ordin de protecție provizoriu, dar li s-a  înmânat acesteia cererea privind eliberarea unui ordin de protecție de către instanța de judecată, pe cale civilă.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de lucrătorii poliţiei de proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version