Acasă Social Detaliile accidentului de motocicletă cu un mort de la Mălini: Motociclistul nu...

Detaliile accidentului de motocicletă cu un mort de la Mălini: Motociclistul nu are permis și era beat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani a murit, sâmbătă dimineața, într-un accident de motocicletă produs pe raza comunei Mălini.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, în jurul orei 00.30, un tânăr de 23 ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea motocicleta având ca pasager un tânăr din aceeași localitate, pe raza satului Poiana Mărului, pe relația Mălini-Văleni Stânișoara, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un cap de pod.



În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul pasagerului de 25 de ani și vătămarea corporală a conducătorului de 23 ani, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge la spital.

Polițiștii au stabilit că în acest caz conducătorul motocicletei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie de autovehicule.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version