Acasă Social Muncitor din Suceava găsit în stare de semiconștiență după ce a căzut...

Muncitor din Suceava găsit în stare de semiconștiență după ce a căzut pe o placă de beton a blocului în construcție unde lucra


Intră acum și în grupul de

Un muncitor necalificat a ajuns, luni, la UPU Suceava după ce a căzut pe o placă de beton a unui bloc în construcție.

Potrivit primelor date din anchetă, Poliția Suceava a fost sesizată prin 112, luni dimineața că pe strada Traian Vuia unde sunt blocuri în construcție, o persoană a căzut de la înălțime și este în stare de inconștiență.



La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie, ocazie cu care a  identificat persoana în cauză, care era în stare de semiconștiență.

Aceasta era întinsă pe jos, pe o placă de beton unde lucra, iar un echipaj din cadrul S.M.U.R.D. Suceava ajuns la fața locului și îi acorda primul ajutor.

În urma discuțiilor purtate s-a stabilit că bărbatul este muncitor necalificat în cadrul unei firme și se afla în timpul programului de lucru.

El a precizat că în timp ce se afla la etajul al 2-lea al blocului a urcat pe o grindă aflată la o înălțime de aproximativ 2m, s-a dezechilibrat și a căzut pe placa de beton de la același nivel.

În urma deplasării la Secția U.P.U. a Spitalului Județean Suceava, acesta a fost diagnosticat cu ”TCF prin cădere de la o înălțime de aproximativ 2m, contuzie regiune subaxilară dreaptă”.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției Suceava pentru infracţiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” , „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”  şi „vătămare corporală din culpă”, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version