Încă un șofer băut a fost reținut în Arestul Poliției Suceava. Acesta intrase cu mașina într-un șanț din Sf. Ilie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani din Dărmănești a fost reținut în arest după ce a fost depistat băut la volan.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți seara în jurul orei 22:00 polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin SNUAU cu privire la un eveniment rutier pe raza satului Sf. Ilie.

Echipajul deplasat la fața locului a constatat faptul că pe strada Doctor Marcean Viorel, în șanțul de pe partea dreaptă a sensului de mers se afla un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat ce încerca să scoată autoturismul din șanț, accelerând foarte tare. 

Deoarece șoferul era vizibil sub influența băuturilor alcoolice, i s-a solicitat să iasă din autoturism și să se legitimeze, stabilindu-se că acesta este un bărbat de 34 ani, din com. Dărmănești.

Șoferul a testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză fiind condus la UPU Suceava în vederea prelevării a două probe biologice de sânge.

În urma activităților întreprinse de polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia, s-a administrat probatoriul în cauză, iar la data de 20.10.2023 a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 34 ani pentru săvârşirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, polițiștii dispunând totodată reținerea pentru o durată de 24 de ore.

Șoferul de 34 ani a fost încarcerat în cadrul C.R.A.P. – I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii S.P.R.9 Șcheia sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de