Acasă Social Sucevean lovit cu parul de nepotul prietenului de pahar pentru că-l îndeamnă...

Sucevean lovit cu parul de nepotul prietenului de pahar pentru că-l îndeamnă pe acesta să bea


Intră acum și în grupul de

 Un sucevean a sesizat, luni după amiaza, Poliția Burdujeni prin 112 că a fost bătut.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit că apelantul a mers în vizită la vecinul său unde au început să consume alcool.



La scurt timp în vizită a venit și nepotul vecinului apelantului.

Între nepot și apelant s-a iscat un conflict spontan din cauza faptului că cel din urmă îi oferă băuturi alcoolice unchiului său și consumă împreună până ajung în stare avansată de ebrietate.

Conflictul dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat nepotul a început să-l lovească cu un par ce-l avea asupra sa, peste corp, pe prietenul unchiului său, provocându-i leziuni la nivelul picioarelor.

În urma loviturilor primite, bărbatul agresat nu a solicitat intervenția cadrelor medicale pentru îngrijiri medicale de specialitate și nu a dorit să fie transportat la spital.

Nepotul nu mai era în locuință când au ajuns polițiștii, iar bărbatul agresat a fost condus la Secția de Poliție Burdujeni unde a depus plângere penală împotriva agresorului, solicitând efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

I s-a adus la cunoștință că are dreptul de a se prezenta la medicina legală pentru a i se elibera certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite însă acesta a afirmat verbal că nu are în intenție să obțină un astfel de document.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version