Acasă Social Detaliile accidentului de pe șoseaua de centură a Sucevei: Motociclistul a intrat...

Detaliile accidentului de pe șoseaua de centură a Sucevei: Motociclistul a intrat în depășire și a lovit un autoturism care venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din Ipotești a fost rănit grav după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism pe șoseaua de centură a Sucevei.

Potrivit anchetei, miercuri seara, în jurul orei 18:00, un bărbat de 50 ani din comuna Ipotești, în timp ce se deplasa cu motociclul marca Harley Davidson, pe Varianta de Ocolire 2P din direcția localității Șcheia către localitatea Pătrăuți, a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu auto Dacia Logan, care se deplasa din sens opus. 



În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului și rănirea ușoară a conducătorului auto de 49 ani din Suceava. Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Conducătoul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar motociclistul nu a putut fi testat datorită leziunilor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version