Acasă Social Un biciclist din Milișăuți a fost accidentat mortal. El nu s-a asigurat...

Un biciclist din Milișăuți a fost accidentat mortal. El nu s-a asigurat la traversarea drumului național și a fost lovit de o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 75 de ani din Milișăuți a murit, joi dimineața, într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, bărbatul se deplasa în calitate de biciclist pe DN 2H, în interiorul localității Milișăuți, pe direcția dinspre Suceava către Rădăuți.



La un moment dat el s-a angajat în traversarea drumului public, pe bicicletă, fără a se asigura corespunzător. În momentul în care a ajuns contrasens, fiind poziționat perpendicular pe axul drumului, acesta a fost acroșat de o autoutilitară VW care circula dinspre Rădăuți spre Suceava.

În urma impactului biciclistul a fost proiectat pe acostamentul din partea dreaptă față de direcția de deplasare a autoutilitarei.

La locul producerii evenimentului rutier a fost solicitată prezența unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță, fiind constat decesul biciclistului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version