Șofer din Vatra Dornei testat pozitiv la droguri în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un șofer din Vatra Dornei este cercetat penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți dimineața,  în jurul orei 00:37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, au oprit pentru control pe str. Calea Transilvaniei din localitate un autoturism condus de un bărbat din Vatra Dornei.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Poliția menționează că rezultatul acestui test nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, dar conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de