Detaliile accidentului în lanț două autoturisme și un tractor de pe DN 17: Un șofer neatent a lovit tractorul în spate, la rândul lui fiind lovit în spate de un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, joi seara, pe DN 17 într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un tractor.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi, în jurul orei 18:40, un bărbat de  76 de ani din Câmpulung Moldovenesc, a condus un autoturism Volkswagen Sharan pe DN 17, având direcția de deplasare dinspre Stroiești spre  Șcheia.

Din cauză că nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de un tractor John Deere condus în aceeași direcție de un bărbat de 39 de ani din  Șcheia, acesta a intrat în coliziune față în spate cu acesta.

Tractorul avea atașat în partea din spate un plug, iar din impact a fost proiectat în șanțul de pe partea dreaptă a DN 17.

Imediat după impactul celor două autovehicule, un bărbat de 52 de ani din Mitocu Dragomirnei, care conducea un autoturism Volkswagen Golf dinspre  Stroiești spre Șcheia, tot din cauza faptului că nu a păstrat o distanță regulamentară în mers, a intrat în coliziune față în spate cu autoturismul marca Volkswagen Sharan implicat în coliziunea anterioară.

În urma celui de-al doilea impact, autoturismul marca Volkswagen Sharan a fost proiectat în șanțul de pe partea stângă a DN 17.

În urma accidentului rutier, pe lângă avarierea celor două autoturisme și a tractorului implicate în accident a mai rezultat și rănirea ușoară a trei persoane, respectiv a tractoristului, a unei femei de 49 de ani din  Pătrăuți – pasageră pe locul din dreapta față în Volkswagen Sharan și a unui tânăr de 31 de ani Pătrăuți – pasager pe locul din dreapta spate în autoturismul marca Volkswagen Sharan.

Toți cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Ulterior, acestora li s-au prelevat și mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă”.        


Intră acum și în grupul de