Dezastru găsit în locuința moștenită de o femeie care a reclamat înlocuirea geamurilor printr-un proiect administrat de Primăria Suceava


Intră acum și în grupul de

Femeia care a reclamat că în locuința moștenire de la mama sa din cartierul sucevean Burdujeni s-a pătruns ilegal și i-au fost înlocuite geamurile printr-un proiect administrat de Primăria Suceava a fost nevoită să spargă ușa locuinței pentru a pătrunde în garsonieră.

Femeia a precizat pentru News Bucovina că a găsit dezastru în casă după ce a reușit să intre în garsonieră prin spargerea ușiii din cauză că meșterii au blocat ușa prin interior.

Ea a transmis și fotografii ale dezastrului găsit în locuință.

Reamintim că o femeie a depus plângere penală pentru „distrugere” și „violare de domiciliu” după ce la garsoniera moștenire de la mama sa, decedată în 2019, au fost făcute lucrări fără acceptul proprietarului.

Polițiștii sesizați prin 112 au constatat că tâmplăria geamului a fost înlocuită, iar deșeurile rămase în urma schimbării acesteia se aflau în locuință.

Cu privire la schimbarea tâmplăriei, moștenitorii defunctei au precizat că ei nu au știut despre acest lucru, dar au recunoscut și faptul că nu vin foarte des la locuința mamei lor.

În urma discuțiilor purtate cu președinta asociației de proprietari, aceasta a relatat verbal că schimbarea geamurilor din tâmplărie termopan a fost efectuată de către o firmă specializată în baza unui proiect guvernamental, administrat de către Primăria Suceava și din cauza faptului că nu s-a reușit contactarea proprietarei în nici un fel, au fost nevoiți să execute lucrarea fără acordul acesteia, altfel ar fi pierdut suma alocată pentru finalizarea proiectului.


Intră acum și în grupul de