Acasă Social Doi răniți după ce o tânără șoferiță a ajuns cu mașina în...

Doi răniți după ce o tânără șoferiță a ajuns cu mașina în albia râului Sadova


Intră acum și în grupul de

O tânără de 20 de ani și un pasager au fost răniți, sâmbătă, după ce au ajuns cu mașina în albia râului Sadova.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică la ora  01.37, Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de cadrele medicale din cadrul CPU despre faptul că la sediul unității medicale s-au prezentat două persoane care declară verbal faptul că au suferit vătămări corporale ca urmare a implicării acestora într-un eveniment rutier.



Având în vedere aceste aspecte, echipajul s-au deplasat la unitatea medicală și au stabilit că sâmbătă, în jurul orei 22.30, o tânără de 20 de ani, din satul Colacu din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea autovehiculul pe DC 88 în comuna Sadova, având alte preocupări la volan, și ajunsă într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, moment în care autovehiculul a fost proiectat în albia râului Sadova.

Întrucât în urma producerii evenimentului, atât conducătoarea auto cât și pasagerul de pe locul din dreapta față a autoturismului, nu resimțeau leziuni, aceștia au părăsit locul accidentului.

Totodată, tatăl conducătoarei auto, a ridicat autoturismul de la locul producerii evenimentului.

Ulterior, duminică la ora 01:20 atât conducătoarea auto cât și pasagerul, întrucât au început să resimtă unele dureri ca urmare a producerii accidentului, s-au prezentat la sediul C.P.U. Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale unde au fost diagnosticați cu leziuni ușoare.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesteia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version