Omul de afaceri Bogdan Pascari a ieșit din arest după ce s-a împăcat cu persoana căreia îi vânduse un Ferrari California pe care nu-l mai deținea


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri sucevean Bogdan Pascari, arestat în data de 26 octombrie de Judecătoria Sectorului 1 București, pentru este înșelăciune după ce a fost acuzat că a vândut cu 85.000 de euro un Ferrari pe care îl vânduse și altei persoane a ieșit din arest.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 București, procuror Simona Anghel, a declarat pentru News Bucovina, că măsura arestului preventiv luată în acest caz a fost revocată ca urmare a împăcării între părți.

„S-a încheiat un acord de mediere. A intervenit împăcarea”, a spus procurorul Simona Anghel.

Potrivit actului de inculpare, în perioada 23 aprilie-18 iulie 2023, Bogdan Pascari a indus în eroare o persoană căreia i-a spus că îi va vinde un autoturism Ferrari California deși el vânduse mașina unei alte persoane.

Pentru a-l induce în eroare pe cumpărător, Pascari a folosit o factură fiscală în care se atesta în mod nereal, că emitentul, o firmă, are calitatea de proprietar și că transferă această calitate de proprietar cumpărătorului. Ca urmare a acestor manopere făcute de inculpat, cumpărătorul a remis lui Pascari suma de 85.000 de euro, dar nu a primit mașina, fiind prejudiciat cu suma plătită.


Intră acum și în grupul de