Acasă Social Tânăr șofer din Câmpulung Moldovenesc, depistat în trafic sub influența substanțelor psihoactive

Tânăr șofer din Câmpulung Moldovenesc, depistat în trafic sub influența substanțelor psihoactive


Intră acum și în grupul de

La data de 6 noiembrie 2023, în jurul orei 02:45, echipajul de poliție din cadrul Compartimentului Rutier – Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a efectuat o oprire de rutină pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Conducătorul autovehiculului oprit era un tânăr în vârstă de 21 de ani, din același municipiu.

În timpul controlului de rutină, conducătorul auto a fost supus testelor cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că nu consumase alcool. Cu toate acestea, testarea cu aparatul drugtest a ridicat suspiciuni cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul conducătorului auto. Este important de menționat că rezultatul testului cu aparatul drugtest nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal și este folosit doar pentru a genera suspiciuni.



În urma acestor suspiciuni, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

În cauză, poliția a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.” Această faptă este prevăzută și pedepsită conform articolului 336, alineatul 2 din Codul Penal.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version