FOTO//Un bărbat a suferit arsuri într-un incendiu care a afectat o locuință din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului și cei ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc, au intervenit în noaptea de luni spre marți cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la casă de locuit din orașul Gura Humorului.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei locuințe cu pericol de propagare la două anexe învecinate.

Pe timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor unui bărbat în vârstă de 62 ani, acesta suferind arsuri de gradul I și II la nivelul capului. Ulterior acesta a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

În incendiu au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, parțial etajul locuinței construit din lemn, elemente de tâmplărie și s-au degradat bunuri din interiorul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului:  jar sau scântei căzute dintr-o sobă fără acumulare de căldură.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape trei ore și jumătate, iar pompierii militari au salvat restul casei de locuit și anexele învecinate.


Intră acum și în grupul de