Un bărbat care lucra la asamblarea unei hale metalice la Șcheia a căzut de la înălțime când suda o grindă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns, luni după amiaza, la UPU Suceava după ce a căzut în timp ce lucra la asamblarea unei hale metalice la Șcheia.

Potrivit primelor informații din ancheta polițiștilor,  un muncitor a căzut de la înălțime când lucra la ansamblarea unei hale metalice.

Bărbatul, angajat al unei firme care a fost contractată să efectueze lucrările de asamblare, se afla luni la lucru, iar în timp ce se afla pe o scară metalică și suda o grindă de fier, în vederea fixării structurii halei metalice, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de aproximativ 2 metri, pe pardoseala din beton a halei metalice.

La fața locului a fost solicitat un echipaj ambulanțier care l-a transportat pe bărbat la U.P.U. Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnostic prezumtiv ”traumatism cranian cerebral acut prin cădere de la înălțime ”.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,”neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ”nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de