Acasă Social Detaliile accidentului în care a fost implicată o căruță la Zidul Morții:...

Detaliile accidentului în care a fost implicată o căruță la Zidul Morții: Șoferul unui Audi a depășit pe linie continuă și a intrat într-o căruță condusă de un adolescent


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite, marți seara, într-un accident rutier produs pe DN 17 în zona Zidului Morții.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 25 de ani din Coșna a condus un autoturism Audi, având ca și pasager pe locul din dreapta față o tânără de 29 ani.



Acesta circula din direcția  Șcheia spre Stroiești și a efectuat o manevră neregulamentară de depășire a unui autoturism în zona de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă” încălcând marcajul longitudinal simplu continuu, intrând în coliziune frontală cu o căruță care circula din sens opus și care era condusă de un adolescent de 17 ani din Șcheia.

În urma evenimentului rutier a rezultatul vătămarea corporală ușoară a patru persoane și decesul cabalinei.

Ca urmare a impactului șoferul a suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital unde au fost diagnosticat cu „T.C.C ușor accident rutier”, pasagera din dreapta a fost diagnosticată cu  „contuzie cervicală și umăr stâng prin accident rutier”, iar un copil de 12 ani pasager în căruță, a fost diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier”.

Conducătorul auto cât și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilometru marca Drager, rezultatele fiind negative.

Ulterior, Poliția Suceava a fost sesizată despre faptul că și căruțașul în vârstă de 17 ani s-a prezentat la UPU Suceava, ca fiind victima accidentului fiind diagnosticat „contuzionat ușor prin accident rutier”.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version