Acasă Social Tânăr din Grănicești reținut în arest. El a condus un autoturism fără...

Tânăr din Grănicești reținut în arest. El a condus un autoturism fără permis și a încercat să scape de urmărirea poliției


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Grănicești a ajuns marți seara în Arestul Poliției Județene Suceava fiind cercetat pentru conducere fără permis.

Potrivit anchetei, marți în jurul orei 16.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Siret, în timp ce desfășurau activități specifice de verificare si control  al traficului rutier, pe strada Sucevei din Siret au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism Audi A6, care nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea pe DN2 E cu direcția de deplasare către Grănicești.



În această situație s-a procedat la urmărirea autovehiculului acesta fiind blocat și oprit în trafic la intersecția dintre DN2/E85 cu DC neclasificat denumit ”Stilo”.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 19 ani din comuna Grănicești.

Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale și alte autoturismului, iar acesta a înmânat pentru control cartea de identitate și permisul de conducere, declarând verbal că nu are actele autovehicului asupra sa și nu a oprit la semnalul polițiștilor fiindcă s-a speriat.

În urma controlului auto au fost identificate actele autoturismului constatandu-se că nu deține ITP și asigurare RCA valabilă.

Șoferul a fost verificat în baza de date, stabilindu-se ca are dreptul de a conduce reținut. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop și drugtest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Având în vedere faptul că șoferul a mai fost cercetat pentru fapte la regimul rutier, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version