Părăsit de iubită, ghinionist la jocuri de noroc, un rădăuțean a încercat să-și ia viața în parcul central cu șiretul de la pantofi


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean a sesizat, sâmbătă seara, prin 112, la ora 19:27 că intenționează să se spânzure.

Pentru identificarea persoanei în cauză au fost dirijate mai multe echipaje de poliție. De asemenea , alți trei agenți din cadrul Secției Poliție Rurală Bălcăuți, care se aflau în timpul liber la sediul Poliției Rădăuți, aflând despre eveniment, s-au deplasat și ei pentru identificarea persoanei în cauză.

În parcul central situat pe strada Piața Unirii din Rădăuți cei trei agenți l-au observat pe rădăuțean care se afla în genuchi, cu un șiret de pantofi la gât. Cei trei i-au dat jos șiretul  de la gât și l-au pe o bancă, aceasta fiind în stare de conștiență.

Din discuțiile purtate cu respectiva persoană a rezultat că în cursul zileid e sâmbătă a pierdut circa 500 euro la sălile cu jocuri de noroc, iar în urmă cu aproximativ trei zile s-a despărțit de iubita lui și totodată nu este în relații bune cu părinții lui, iar toate acestea au contribuit la starea lui, astfel că în jurul orei 19 :25, aflându-se în parc și-a desfăcut șiretul de la încălțăminte și a legat-o de un copac, încercând să-și pună capăt zilelor. 

Rădăuțeanul a fost transportat la Spitalul Rădăuți unde i s-a stabilit următorul diagnostic „tulburări de comportament, tentativă de suicid”, ulterior fiind redirecționat către Secția Psihiatrie Rădăuți.


Intră acum și în grupul de