Acasă Social 20.000 de lei au ars într-un incendiu la Mănăstirea Humorului care a...

20.000 de lei au ars într-un incendiu la Mănăstirea Humorului care a produs pagube de jumătate de milion de lei


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la o locuință din Mănăstirea Humorului.

Incendiu a cuprins un imobil izolat și anexele acestuia, iar la fața locului au intervenit 3 autopeciale cu apă pentru stingerea incendiului, din care două din cadrul ISU Bucovina – Detașamentul Gura Humorului și 1 ISU Bucovina – Detașamentul Câmpulung Moldovenesc.



Incendiul a cuprins în totalitate imobilul de locuit, atât la nivelul parterului cât și a etajului, la nivelul camerei centralei termice, anexei cu rol de magazie lemne și la nivelul adăpostului pentru găini, iar martorii care au intervenit inițial au spus că focul a început să se manifeste la nivelul camerei centralei termice.

Pompierii au lichidat incendiul după o intervenție de circa patru ore.

În urma incendiului au fost distruse în totalitate locuința, camera centralei locuinței, anexa cu destinație depozit de lemne și adăpostul pentru găini, centrala termică, 15 metri cubi lemn de foc, precum și degradate mai multe bunuri din interiorul imobilului, cum ar fi un frigider, două televizoare și mai multe electrocasnice.       

Proprietarul a spus că în locuință deținea suma de 20000 lei, în bancnote a câte 200 lei, ce au ars în totalitate în urma incendiului produs.

Pompierii au stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost  o scânteie/jar provenit de la centrala termică a locuinței, incendiul putându-se propaga și la alte anexe ale gospodăriei.

În incendiu nu au existat victime omenești, iar persoana vătămată a stabilit un prejudiciu estimativ al bunurilor distruse în valoare de 500.000 lei aceasta adăugând că nu deține asigurare a locuinței.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version