Un muncitor piscicol a fost găsit înecat, aproape de mal, într-un iaz din Bosanci


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care era angajat la o firmă ce administrează un iaz de pe raza comunei Bosanci a fost găsit înecat luni după amiaza, lângă barca aflată aproape de mal.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor, bărbatul, muncitor piscicol, se afla luni la serviciu și executa activități specifice cu barca societății pe apa iazului.

În jurul orelor 16:30, administratorul iazului a observat că angajatul său întârzie să revină de pe iaz la punctul de lucru, motiv pentru care s-a deplasat pe malul iazului unde a observat că lângă mal se afla  barca, iar lângă aceasta, muncitorul piscicol care se afla parțial în apă cu fața în sus, inconștient.

Administratorul iazului împreună cu un alt angajat, l-au scos din apă pe bărbat și i-au acordat manevre de prim ajutor, apelând totodată 112, solicitând intervenția unui echipaj medical.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat că respectivul era decedat, fără a mai răspunde la manevrele de resuscitare.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal pentru mai multe infracțiuni, respectiv „uciderea din culpă”,”neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ”nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de