Un adolescent a provocat un accident rutier cu mașina părinților în comuna Mitocu Dragomirnei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost alertați, luni, cu privire la un eveniment rutier produs pe drumul comunal Strada Fântâna Doamnei, în satul Dragomirna, comuna Mitocu Dragomirnei. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Patrula de la Secția 8 Poliție Rurală Adâncata s-a deplasat imediat la fața locului, unde a constatat că un minor în vârstă de 17 ani, aflat la domiciliu, a sustras fără știrea mamei sale cheile autoturismului familiei. Tânărul a urcat la volan și a condus mașina pe drumul comunal din satul Mitocu Dragomirnei, a luat în mașină un prieten de 15 ani și a mers pe D.J.208U și a intrat pe strada Fântâna Doamnei din satul Dragomirna.

La intersecția cu Strada Pinului, minorul a pierdut controlul asupra direcției de mers, și a intrat cu partea din față a autoturismului o troiță. Din fericire, impactul a cauzat doar pagube materiale, iar nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Investigațiile ulterioare au relevat că tânărul șofer în vârstă de 17 ani nu deține permis de conducere. În consecință, s-a întocmit un dosar penal în care acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conform prevederilor articolului 231 alineatul 1, raportat la articolul 230 alineatul 1, cu aplicarea articolului 229 alineatul 1 litera b din Codul Penal, precum și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă reglementată de articolul 335 alineatul 1 Cod Penal. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele acestui incident.


Intră acum și în grupul de