Fostul concubin ii golea casa in timp ce era plecata la munca in strainatate


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni s-au confruntat, pe parcursul weekend-ului, cu un caz ciudat pe care crezi că-l poţi vedea doar în filme.

Iniţial, apelul de ajutor din partea poliţiştilor a venit de la o femeie de 55 de ani din municipiul Rădăuţi. Aceasta trecuse, duminică în jurul prânzului, prin municipiul reşedinţă de judeţ, pentru a vedea ce se mai întâmplă în locuinţa fiicei sale plecată cu circa trei săptămâni în urmă la muncă în străinătate.

Nu mică i-a fost mirarea femeii când, ajunsă în faţa locuinţei, nu putea deschide uşa care era blocată din interior.

Solicitând ajutorul poliţiei, la faţa locului, s-a prezentat imediat un echipaj care a început verificările. Oamenii legii au aflat, în scurt timp, faptul că înainte cu câteva minute de a ajunge aceştia la adresa anunţată din garsoniera situată la etajul 1 au fugit două persoane sărind pe geam, iar alţi oameni încă se mai aflau în locuinţă.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, “în prezenţa reclamantei, poliţiştii au pătruns în apartament escaladând fereastra deschisă, unde au găsit alte două persoane aflate în stare de ebrietate, identificate ca fiind P.Valerian, de 35 ani, domiciliat în comuna Bucecea, judeţul Botoşani şi M.Gabriel, de 34 ani, din localitate”.

Cercetările au stabilit că toţi “vizitatorii” au intrat în locuinţă pe parcursul zilei de vineri beneficiind de o dublură a cheilor originale confecţionate de Valerian P. încă de pe timpul când trăia în concubinaj cu proprietara imobilului.

Timp de două zile, până i-a găsit poliţia, aceştia au sustras din locuinţă tot ce era mai de valoare, un computer, un monitor, televizorul şi maşina de spălat.

Mai mult, pentru a putea transporta bunurile, fostul concubin a fost ajutat chiar de doi vecini de pe scară.

Luat la întrebări de poliţişti, P. Valerian a recunoscut faptele declarând că a avut o relaţie de concubinaj cu proprietara garsonierei timp de 6 ani de zile, iar bunurile pe care le-a sustras sunt de fapt ale lui.

În cauză cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului investigaţii criminale Suceava pentru identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate şi recuperarea bunurilor .


Intră acum și în grupul de