Atentie la falsii angajati E.ON !


Intră acum și în grupul de

În ultima perioadă, în zona de activitate a companiei E.ON Moldova Distribuţie, s-au constatat mai multe cazuri în care falşi angajaţi E.ON, sub pretextul verificării contoarelor de energie electrică, au pătruns în locuinţele unor consumatori şi au sustras bunuri sau bani, informează într-un comunicat de presă, Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice E.ON România.

În documentul citat, pentru evitarea unor asemenea situaţii, E.ON Moldova Distribuţie face următoarele precizări menite a-i proteja pe consumatorii de energie de persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON.

“Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de energie electrică sunt realizate de către personalul E.ON Moldova Distribuţie sau personalul prestatorilor de servicii mandataţi de compania noastră pentru aceste activităţi.

Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiei noastre pentru a efectua operaţiunile de înlocuire sau citire a contoarelor de energie.

Consumatorii sunt rugaţi să permită accesul personalului specializat să efectueze aceste operaţiuni doar în baza legitimaţiei de serviciu şi a împuternicirii din partea E.ON Modova Distribuţie , în cazul prestatorilor de servicii, respectiv a legitimaţiei de serviciu, în cazul angajaţilor E.ON Moldova Distribuţie.

De asemenea , precizăm faptul că angajaţii E.ON Moldova Distribuţie sau prestatorii de servicii mandataţi de compania noastră nu încasează bani la domiciliul clienţilor. Rugăm consumatorii care sunt abordaţi de către persoane pretinse a fi angajaţi E.ON să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie”, se arată în comunicatul remis de Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
E.ON România.


Intră acum și în grupul de