Șofer beat prins la volan în municipiul Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, care desfășura, duminică după amiaza, activități de supraveghere a traficului rutier pe strada Ștefan cel Mare din Rădăuți a oprit în trafic un autoturism care circula pe str. Ștefan cel Mare, având direcția de deplasare dinspre str. Piața Unirii spre  Marginea.

La volanul autoturismului se afla un bărbat domiciliat în Rădăuți. Șoferul a fost supus testului cu aparatul etilometru, rezultând o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea nivelului alcoolemiei.

Incidentul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,” conform prevederilor articolului 336 alineatul (1) din Codul Penal. Procedura de investigație va fi gestionată de către lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier.


Intră acum și în grupul de