Un șofer băut a fost rănit la Vatra Dornei după ce a intrat cu mașina într-un mal de pământ


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost alertată, duminică, printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Comunal 76, în ulița Buliceni din Vatra Dornei.

O echipă operativă s-a deplasat imediat la locul incidentului, desfășurând primele cercetări. Din informațiile preliminare, s-a constatat că un bărbat din municipiul Vatra Dornei a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul în care se afla a intrat frontal într-un mal de pământ de pe marginea drumului comunal.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit răni ușoare și a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale. Testarea conducătorului auto cu drugtest a indicat rezultat negativ, însă testul cu aparatul etilometru a evidențiat o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cazul acestui incident s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă,” Cercetările vor fi efectuate de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei. Autoritățile vor continua investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.


Intră acum și în grupul de