Bărbat din Iacobeni, reclamat la poliție de fiul vitreg că s-a urcat la volan deși nu are permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Iacobeni este cercetat penal după ce a fost prins în trafic la volanul unei mașini fără permis de conducere.

Poliția a fost sesizată, marți, prin 112 de un bărbat de 33 de ani din Iacobeni, că tatăl său vitreg este agresiv.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că apelantul locuiește cu tatăl vitreg în același imobil, iar între cei doi a izbucnit un conflict.

Apelantul a spus că tatăl vitreg a plecat de la fața locului la volanul unui autoturism marca Peugeot de culoare gri și se îndreaptă înspre centrul comunei Iacobeni și nu deține permis de conducere.

Polițiștii au identificat în trafic autoturismulul care era condus pe DN17  pe direcția Iacobeni – Câmpulung Moldovenesc de către tatăl vitreg al apelantului, iar întrucât  conducătorul auto nu avea asupra sa documentele personale s-a procedat la interogarea bazelor de date a Poliției Române, rezultând că persoana în cauză nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cu ocazia intervenției a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultând că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, dar fiul vitreg nu a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție.

 În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fară permis de conducere , iar cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Postului de Poliție Iacobeni.


Intră acum și în grupul de