Tânărul care s-a răsturnat cu tractorul la Valea Glodului nu avea permis, iar tractorul nu are număr de înregistrare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Vulturești este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce s-a răsturnat, sâmbătă după amiaza, cu un tractor.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă după amiaza în jurul orelor 17:40, un tânăr de 27 de ani din comuna Vulturești conducea un tractor agricol pe drumul comunal Valea Glodului, pe relația DC 4 către DJ 208C.

După o curbă la stânga, în rampă, tractoristul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe partea dreaptă a carosabilului, având în vedere direcția sa de deplasare.

De asemenea, pe caroseria tractorului, în partea dreaptă, se deplasa un alt localnic, în calitate de pasager, care nu a suferit leziuni corporale în urma evenimentului.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului tractorului, care a fost transportat cu ambulanța la UPU Suceava.

Tânărul tractorist a rămas încarcerat sub tractor și a fost nevoie de o intervenție de zeci de minute a pompierilor militari pentru extragerea acestuia și predarea echipajului de ambulanță.

Conducătorul tractorului nu a putut fi testat cu aparatul etilometru întrucât era transportat la spital, urmând să i se recolteze probe biologice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, și „conducerea unui vehicul ale cărui plăcuțe cu număr de înregistrare au fost retrase”.


Intră acum și în grupul de