Un bărbat din Bălcăuți a suferit halucinații după ce s-a împiedicat de covor și s-a lovit la cap. El  s-a încuiat în camera centralei, fiind apoi preluat și dus la spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Bălcăuți care s-a împiedicat de covor și a căzut lovindu-se la cap a experimentat halucinații și s-a închis în camera centralei.

Polițiștii din Bălcăuți au fost sesizați duminică la ora 21:11 prin 112 de un bărbat care a spus că fratele său s-a autoaccidentat, lovindu-se la cap, iar acum stă închis în locuința sa, respectiv în camera centralei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că bărbatul respectiv locuiește, singur, la imobilul de pe raza localității Bălcăuți, iar sâmbătă dimineața, în timp ce se afla în locuința sa, la un moment dat acesta s-a împiedicat de un covor și a căzut, lovindu-se în zona capului.

El nu a considerat că necesită îngrijiri medicale, fapt pentru care acesta nu a apelat la S.N.U.A.U. 112.

Ulterior, duminică, la locuința acestuia s-a deplasat fratele său și a observat că acesta are halucinații și este agitat.

În acest context, a apelat de urgență la 112 solicitând intervenția organelor de specialitate.

La fața locului s-a deplasat și ambulanța care a stabilit ca diagonstic preliminar ,,TCC prin cădere”, după care l-a preluat pe bărbat și transportat la Spitalul de Boli Cronice Siret pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de