Acasă Social Alte trei rețineri în cazul tâlhăriei din Rădăuți când un cuplu a...

Alte trei rețineri în cazul tâlhăriei din Rădăuți când un cuplu a fost agresat de tineri cu fețele acoperite


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți au mai reținut în arest trei tineri implicați în tâlhăria din noaptea de 23 spre 24 octombrie 2023 comisă în Rădăuți.

Astfel, în continuarea cercetărilor efectuate de lucrătorii Poliției Rădăuți privind tâlhăria calificată din noaptea de 23 spre 24 octombrie 2023 când, în jurul orelor 03.00, patru tineri au pătruns prin efracție în apartamentul din  Rădăuți unde au exercitat acțiuni violente asupra unui tânăr de 21 de ani din Ulma și a prietenei lui de 17 ani din Rădăuți solicitându-le acestora sume de bani, în scopul de a fi însușite pe nedrept, în cursul zilei de 7 decembrie 2023 au fost identificați și conduși la sediul Poliției Rădăuți – Biroul Investigații Criminale, alți trei tineri din Rădăuți cu vârste de 17, 18 și 19 ani.



Reamintim că în noaptea respectivă, mai multe persoane cu fețele acoperite au pătruns în apartament forțând ușa și agresând cuplul. Fata a fost imobilizată, iar bărbatul a fost agresat fizic. Agresorii au părăsit locuința luând cu ei doar un telefon mobil, fără a sustrage alte bunuri sau valori.

Din administrarea probatoriului s-a stabilit faptul că cei trei suspecți i-au sprijinit pe cei patru inculpați deja cercetați în dosar la comiterea faptei de tâlhărie.

În urma audierilor, prin ordonanțe, în acest caz a fost dispusă joi măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cei trei suspecți care au fost prezentați vineri instanței ce a dispus plasarea lor sub control judiciar pentru 60 de zile pentru complicitatea la tâlhărie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version