Acasă Social Sucevean găsit mort în apartament după ce o vecină a reclamat scurgeri...

Sucevean găsit mort în apartament după ce o vecină a reclamat scurgeri de apă de la nivelul superior


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost găsit mort în apartamentul său din municipiul Suceava după ce o vecină a reclamat scurgeri de apă de la nivelul superior și că vecinul nu răspunde la telefon.

Poliția Suceava a fost sesizată vineri dimineața de reprezentanta unei asociații de locatari de pe strada Ana Ipătescu nr. 10 din municipiul Suceava că un locatar nu poate fi contactat.



Reprezentanta asociației fusese sesizată în prealabil de o locatară cu privire la faptul că exista scurgeri de apă de la unul dintre apartamentele de la nivel superior. În urma apelării telefonice a bărbatului de 87 de ani de către reprezentanta asociației, acesta nu a putut fi contactat, motiv pentru care ulterior au fost sesizate organele de poliție prin apel la 112.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Suceava care a pătruns în interiorul imobilului și unde a fost identificat bărbatul de 87 de ani aflat la nivelul solulului, iar un echipaj medical de ambulanță a constatat decesul bărbatului care era cunoscut cu afecțiuni cardiace.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version