Acasă Social Accident la Marginea în timpul unei depășiri a unei coloane de mașini

Accident la Marginea în timpul unei depășiri a unei coloane de mașini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit ușor, sâmbătă după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 17 A în comuna Marginea.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 24 de ani din Bălcăuți conducea sâmbătă, în jurul orei 16:00, un autoturism Audi A4 Pe D.N 17 A în comuna Marginea din direcția centrului comunei, către comuna Sucevița, fiind al treilea autoturism dintr-o coloană formată din patru autovehicule.



La un moment dat, tânărul șofer s-a angajat în depășirea celorlalte două autovehicule din fața sa, însă, în intersecția cu strada Fagului din partea stângă, a fost surprins de faptul că prima mașină din coloană, Citroen condusă de un localnic de 39 de ani s-a angajat în schimbarea direcției de mers spre stânga, pentru a se deplasa pe strada Fagului din comuna Marginea.

Astfel, autoturismul marca Audi A4 a acroșat cu partea dreapta față autoturismul Citroen cele două autovehicule ajungând pe partea carosabilă a străzii Fagului din partea stângă,

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului din Citroen care a fost diagnosticat la spitalul Rădăuți cu „TCC ușor”.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, rezultă faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține ambilor conducători auto, constând în nerespectarea regulilor privind depășirea respectiv schimbării direcției de mers.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version