Acasă Social Un bărbat venit la o pensiune în Stulpicani cu colegii de muncă...

Un bărbat venit la o pensiune în Stulpicani cu colegii de muncă a murit după ce i s-a făcut rău la cafeaua de dimineață


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani a murit, duminică, în ambulanța care îl transporta la spital după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla cu colegii la o pensiune din Stulpicani.

Potrivit anchetei polițiștilor, bărbatul de 43 de ani din comuna ieșeană Miroslava a venit cu un grup de colegi de muncă, de sâmbătă, la o pensiune din Stulpicani unde s-au cazat.



Duminică dimineața bărbatul a ieșit cu colegii la o cafea, în foișorul pensiunii, iar la un moment dat a acuzat dureri în zona pieptului, după care a căzut la pământ.

Colegii care îl însoțeau, au apelat 112, solicitând intervenția unui echipaj medical și în continuare, până la sosirea echipajului medical, i-au acordat îngrijiri medicale, respectiv manevre de resuscitare, care au fost continuate de cadrele medicale de pe ambulanță, fiind preluat și transportat spre Spitalul orașului Gura Humorului. Pe traseu, respectiv în orașul Gura Humorului, cadrele medicale au constatat decesul acestuia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Or. Gura Humorului și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.

Din declarațiile prietenilor a rezultat că bărbatul avea probleme cardiace.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version