Postasu’-Iepurasu’ va face fericiti copiii dintr-un centru de plasament sucevean


Intră acum și în grupul de

Campania iniţiată de Compania Naţională Poşta Română, sub numele de “Poştaşu’-Iepuraşu’, prietenul tuturor copiilor” a ajuns la final şi va face fericiţi copiii sub zece ani dintr-un centru de plasament sucevean.

Timp de o lună de zile, respectiv între 14 martie-15 aprilie, Campania desfăşurată în cadrul oficiilor poştale urbane din ţară şi la nivelul tuturor oficiilor judeţene de reţea poştală, şi-a propus colectarea de jucării, jocuri educative şi rechizite şcolare pentru copiii orfani, precum şi pentru copiii proveniţi din familii defavorizate.

C.N. Poşta Română S.A. şi-a propus sensibilizarea şi solidarizarea cetăţenilor, precum şi încurajarea lor, în vederea realizării de donaţii pentru a aduce un strop de zâmbet pe chipul copiilor, de fapt pentru a face un gest de normalitate faţă de copiii orfani sau pentru cei proveniţi din familiile cu venituri reduse, aflaţi în dificultate, în apropierea sărbătorilor pascale.

“La nivelul judeţului Suceava, am primit colete donate de la oficiile poştale din Vatra Dornei, Rădăuţi şi Câmpulung, cu jucării, un singur joc educativ şi câteva rechizite, care urmează a fi donate către un centru de plasament sucevean. Cel mai probabil donaţiile se vor îndrepta către centrul de Plasament < Speranţa > din municipiu, acolo unde locuiesc în jur de 50 de copii, printre care şi micuţi de 10 ani. De fapt, aceste donaţii sunt dedicate celor mici”, a declarat pentru NewsBucovina.ro Cristina Adomnicăi, oficial superior în cadrul Poştei Române Suceava.

La Suceava, direcţionarea cadourilor colectate se va face în cursul acestei săptămâni, în funcţie de dispoziţiile directorului instituţiei.


Intră acum și în grupul de