Acasă Social Detaliile accidentului cu un mort de la Arbore: Un tânăr șofer din...

Detaliile accidentului cu un mort de la Arbore: Un tânăr șofer din Cajvana a intrat în tractorul care circula în fața sa


Intră acum și în grupul de

O un bărbat de 43 de ani a murit, miercuri dimineața, într-un accident rutier produs pe DN 2 K pe raza localității Arbore.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri dimineața, la ora  06:10, un tânăr de 28 de ani din Cajvana conducea un autoturism Mercedes în interiorul localității Arbore, din direcția localității Iaslovăț înspre orașul Solca.



Pe bancheta din dreapta față se afla un bărbat de 43 de ani din Arbore, iar pe bancheta din spate se afla o tânără de 17 ani din Solca.

Din primele verificări a reieșit faptul că, din cauza nepăstrării distanței față de vehiculul care circula în fața sa, conducătorul autoturismului Mercedes a intrat cu partea din dreapta față a autoturismului în tractorul prevăzut cu plug, ce era condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani din Arbore pe aceeași direcție de deplasare.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului din partea dreapta față a autoturismului, care a rămas încarcerat în autoturism și rănirea ușoară a numiților tinerei de 17 ani și a șoferilor autoturismului și tractorului.

Cei trei au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde au fost diagnosticați toți cu traumatisme prin accident rutier.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Șoferului autoturismului Mercedes a refuzat testarea cu aparatul alcooltest însă i-au fost recoltate probe de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive și alcoolului.

Din primele verificări vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoturismului care nu a păstrat o distanță regulamentară față de tractorul care circula în fața sa pe aceeași direcție de deplasare.

În acest caz se fac cercetări penale pentru „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version