Acasă Social Un pieton a murit la Horodnic de Sus după ce a fost...

Un pieton a murit la Horodnic de Sus după ce a fost lovit de autoturismul condus de un șofer băut


Intră acum și în grupul de

Un pieton a murit, joi seara, la Horodnic de Sus într-un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi seara în jurul orei 19:50, un bărbat din comuna Horodnic de Sus conducea un autoturism Honda pe DC 45, pe raza comunei Horodnic de Sus, dinspre comuna Voitinel, către municipiul Rădăuți.



Acesta a lovit un pieton care avea aceeași direcție de deplasare și care se deplasa pe partea dreapta a drumului comunal, împingând o roabă.

După impact, conducătorul auto și-a continuat deplasarea pe o distanță de aproximativ 400 de metri, oprind autoturismul pe un drum comunal care face accesul la locuința sa de domiciliu, după care s-a întors pedestru la locul accidentului.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului Honda și decesul pietonului, un bărbat de 59 de ani din comuna botoșăneană Șendriceni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului indicând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde cu consimțământul său, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version