Acasă Social Detaliile accidentului cu trei autovehicule de la Șcheia: Un șofer a intrat...

Detaliile accidentului cu trei autovehicule de la Șcheia: Un șofer a intrat cu mașina în remorca unui camion și apoi într-un autoturism de pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, vineri după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 17 în zona comunei Șcheia.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 23 de ani din Ilișești a condus un autoturism Renault pe DN 17 pe șoseaua Humorului din Șcheia din direcția Stroiești către Suceava.



Când a ajuns în dreptul unui service acesta nu a păstrat distanța suficientă față de un camion care circula în fața sa și nu a putut opri în condiții de siguranță intrând în coliziune cu remorca care era tractată de autoutilitara DAF a cărui șofer a oprit cu intenția de a efectua un viraj la stânga.

După impactul cu remorca, autoturismul Renault a pătrus pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontal-laterală cu autoturismul marca VW Golf care era condus din sens opus de o femeie.

Conducătoarea autoturismului marca VW și pasagerul de pe locul din dreapta față a aceluiași autoturism au suferit leziuni traumatice ușoare fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în acest caz de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version