Șofer amendat după ce o țeavă de mari dimensiuni a căzut din camion peste un autoturism în zona unui mall din Suceava


Intră acum și în grupul de

Șoferul unui camion a fost amendat, vineri după amiaza, pentru că nu a asigurat corespunzător încărcătura, iar o țeavă de mari dimensiuni a căzut peste un autoturism.

Polițiștii Biroului Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați vineri la ora 14:00 de către ofițerul de serviciu, cu privire la faptul că pe strada Energeticianului, în zona Iulius Mall, dintr-o autoutilitară și remorcă a căzut o țeavă peste un autoturism, provocând doar daune materiale.

Echipajul deplasat la fața locului a stabilit că un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism Seat Ibiza, pe strada Energeticianului, pe raza municipiului Suceava, moment în care, din ansamblul format din autoutilitara MAN și remorca SCHWARZMULLER, a căzut o țeavă de mari dimensiuni, deoarece conducătorul ansamblului, respectiv nu a fixat corespunzător încărcătura.

Din eveniment au rezultat doar pagube materiale.

Cei doi conducători implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

Conducătorul ansamblului format din autoutilitara marca Man și remorca marca SCHWARZMULLER, a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002R, cu amendă contravențională în cuantum de 1.160 lei.


Intră acum și în grupul de