Acasă Social Șofer urmărit și încătușat la Vicovu de Sus după ce nu a...

Șofer urmărit și încătușat la Vicovu de Sus după ce nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat a fost încătușat de polițiști la Vicovu de Sus după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul polițistului și a încercat să fugă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni dimineața în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au desfășurat o acțiune de control al traficului rutier pe strada Nicolae Bălcescu, iar în timp ce efectuau serviciul de îndrumare, supraveghere și control al traficului, polițiștii au observat un autoturism care circula în direcția străzii Ștefan cel Mare.



Polițiștii, în încercarea de a opri autoturismul pentru control, a folosit semnalele luminoase, dar șoferul nu s-a conformat și a început să fie urmărit pe strada Ștefan cel Mare. La un moment dat, autoturismul a virat la stânga pe strada Gării.

Într-o zonă cu câmp deschis, șoferul a oprit autoturismul, coborând rapid și încercând să fugă. Echipa de polițiști a procedat la o urmărire pedestră pe o distanță de aproximativ 100 de metri, reușind să-l ajungă din urmă, să-l imobilizeze și să-l încătușeze.

La verificarea documentelor, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Bivolăria, oraș Vicovu de Sus. În urma consultării bazei de date, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de conducere suspendat.

Șoferului i s-a solicitat să se supună unui test cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere,” fapt prevăzut și pedepsit de art. 335 alin. (2) din Codul Penal.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version