Noua elevi suceveni, premianti la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Ucraineana


Intră acum și în grupul de

În perioada 17-20 aprilie, la Sighetu Marmaţiei, în Maramureş, s-a desfăşurat Olimpiada Naţională de Limbă şi Literatură Ucraineană, competiţie şcolară în urma căreia elevii suceveni au obţinut patru premii I, a două premii II, a unui premiu III şi a două menţiuni.

Conform unui comunicat de presă trimis purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman, au obţinut premii: Andrei Octavian Usatiuc (premiul I), elev în clasa a VII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII Bălcăuţi, Raluca Dana Homentiuc (premiul I), elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII Bălcăuţi, Diana Andreea Ursachi (premiul I), elevă în clasa a X-a, la C. N.“Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Maria Habur (premiul I), elevă în clasa a XI-a, la C. N. “Mihai Eminescu” Suceava, Ana Maria – Georgeta Maidaniuc (premiul II), elevă în clasa a X-a, la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, Sergiu Ionuţ Şmighelschi (premiul II), elev în clasa a IX-a, la S. T. Ortodox “Mitropolitul Dosoftei”Suceava, Larisa Marinela Haureş (premiul III), elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII Bălcăuţi, Nicoleta Chiverega (menţiune), elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret şi Andreea Maria Moroşan (menţiune), elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret.

Potrivit aceluiaşi comunicat de presă, din comisie au făcut parte: prof. univ. dr. Ion Ardelean, în calitate de preşedinte, insp. prof. Elvira Codrea, în calitate de vicepreşedinte şi prof. Mihai Cucicea, în calitate de secretar.


Intră acum și în grupul de