Acasă Social Noua elevi suceveni, premianti la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Ucraineana

Noua elevi suceveni, premianti la Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Ucraineana


Intră acum și în grupul de

În perioada 17-20 aprilie, la Sighetu Marmaţiei, în Maramureş, s-a desfăşurat Olimpiada Naţională de Limbă şi Literatură Ucraineană, competiţie şcolară în urma căreia elevii suceveni au obţinut patru premii I, a două premii II, a unui premiu III şi a două menţiuni.

Conform unui comunicat de presă trimis purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman, au obţinut premii: Andrei Octavian Usatiuc (premiul I), elev în clasa a VII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII Bălcăuţi, Raluca Dana Homentiuc (premiul I), elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII Bălcăuţi, Diana Andreea Ursachi (premiul I), elevă în clasa a X-a, la C. N.“Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Maria Habur (premiul I), elevă în clasa a XI-a, la C. N. “Mihai Eminescu” Suceava, Ana Maria – Georgeta Maidaniuc (premiul II), elevă în clasa a X-a, la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, Sergiu Ionuţ Şmighelschi (premiul II), elev în clasa a IX-a, la S. T. Ortodox “Mitropolitul Dosoftei”Suceava, Larisa Marinela Haureş (premiul III), elevă în clasa a VIII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII Bălcăuţi, Nicoleta Chiverega (menţiune), elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret şi Andreea Maria Moroşan (menţiune), elevă în clasa a XII-a, la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret.



Potrivit aceluiaşi comunicat de presă, din comisie au făcut parte: prof. univ. dr. Ion Ardelean, în calitate de preşedinte, insp. prof. Elvira Codrea, în calitate de vicepreşedinte şi prof. Mihai Cucicea, în calitate de secretar.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version