Acasă Social Un muncitor forestier a murit în pădure la Dârmoxa după ce vântul...

Un muncitor forestier a murit în pădure la Dârmoxa după ce vântul puternic a împins o cioată de arbore care l-a lovit în piept


Intră acum și în grupul de

Un muncitor forestier a murit joi după amiaza într-o pădure de pe raza localității Dârmoxa din orașul Broșteni unde efectua lucrări silvice.

Polițiștii au fost sesizați că un copac a căzut peste o persoană care se afla într-o pădure din orașul Broșteni, iar  lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului și au identificat un bărbat care era conștient.



La fața locului era și un echipaj de ambulanță care au procedat la transportarea acestuia cu targa, moment în care bărbatul a început să își piardă cunoștiința.

Ulterior echipajul de ambulanță a procedat la resuscitarea acestuia, dar mai târziu au constatat decesul acestuia.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul, din Dorna Arini, a mers joi dimineața împreună cu alți doi bărbați în satul Dârmoxa, în zona Dealul Negru, unde lucrau ca zilieri la pădure pe o proprietate privată.

În jurul orei 13.30, cei trei se pregăteau să mănânce, iar doi dintre ei se aflau în vârful dealului, moment în care l-a strigat și pe bărbatul respectiv să urce și el să mănânce. În momentul în care acesta s-a deplasat spre vârful dealului, vântul bătea cu putere, iar atunci o cioată a unui copac a coborât la vale și l-a lovit pe acesta în zona pieptului.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version