Intră acum și în grupul de
Astfel, au fost controlați 98 de operatori economici, fiind verificate 4 tone de produse alimentare. Principalele abateri au fost depistate la ambalarea produselor alimentare, respectiv datorită deselor manipulări s-au deteriorat ambalajele la fursecuri, prăjituri și soia, în timp ce la pulpele de pui, aripile de curcan s-au constatat ambalaje deteriorate, rupte şi cu urme de arsuri de congelare.
Oanea mai informează totodată că la o societate din Vicovu de Sus au fost găsite produse precum carne de pui, cele de patiserie, ciocolată și produse din ciocolată, fursecuri cu data limită de consum depășită. Alte abateri constatate de comisarii Protecţiei Consumatorilor au mai fost: expunerea ouălor spre comecializare în spații cu temperaturi ridicate și nu în spații frigorifice, la 5-15 grade, temperatură indicată în certificatul de conformitate, lipsa etichetelor cu date de identificare și caracterizare, neînscrierea pe ouă a categoriei de calitate, neidicarea pețurilor.