Tânără prinsă după ce a furat odorizante auto dintr-un supermarket sucevean


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani este cercetată penal după ce a fost prinsă că a furat odorizante auto dintr-un supermarket sucevean.

Poliția Municipală Suceava a fost sesizată direct, vineri după amiaza, de agentul de pază al unui supermarket din municipiu că o tânără a sustras bunuri din incinta magazinului.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul BOP care a identificat-o pe tânăra de 22 de ani în camera destinată personalului de pază.

Aceasta a declarat că a intrat în supermaket  de unde a sustras mai multe bunuri, respectiv odorizante auto, luându-le de pe raion şi punându-le în buzunarul drept al gecii, după care la casa de marcat a plătit doar o sticlă de suc , trecând de aceasta fără a achita şi odorizantele auto.

Imediat după casele de marcat a fost oprită de către agentul de pază, tânăra recunoscând  fapta, după care a fost preluată de către organele de poliţie,  prejudiciul în valoare circa 60 lei fiind recuperat în totalitate.

În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt” dosarul urmând să fie soluționat procedural de lucrători din cadru Poliției municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de