Bărbat rănit pe muntele Botușanu unde mersese să facă off-road: Mașina a trecut peste el cu roata din față


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit, sâmbătă după amiaza, pe muntele Botușanu unde s-a dus să facă off-road.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă dimineața, un bărbat din București care locuiește în Lisaura, împreună cu doi parteneri, un bărbat din Suceava și altul din Berchișești, au plecat cu autoturismele de teren pentru a face off-road.             

În jurul orelor 16:00, ajunși în Tarnița, pe raza comunei Ostra, ei au hotărât  să mai urce și vârful muntelui Botușanu, iar când au ajuns la aproximativ 2,5 km, de DJ 177A, pe munte, în pantă, autoturismul de teren al bărbatului din Berchișeti nu a mai putut urca, motiv pentru care ceilalți doi, cu autoturismele lor, au început să îl troleze.

Cele două autoturisme care trolau staționau la aproximativ 28 de metri față de celălalt autoturism, iar cei doi șoferi erau în afara lor manevrând troliile.

 La un moment dat  mașina de teren marca LADA NIVA,  a bărbatului din Lisaura a început să se deplaseze, motiv pentru care acesta s-a pus în fața ei pentru a o opri. El a alunecat, iar autoturismul de teren a trecut cu roata dreapta față peste el, oprindu-se în autoturismul pe care îl trola, bărbatul suferind leziuni la nivelul toracelui și a umerilor.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava, care au coborât victima și au transportat-o la Spitalul de Urgență Sfântul Ioan Cel Nou Suceava, în vederea acordării îngrijirilor medicale ce se impun, fiind diagnosticat cu „traumatism prin strivire”.

 În acest caz se fac cercetări pentru vătamare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de