O familie cu doi copii din Brașca a ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon


Intră acum și în grupul de

O familie cu doi copii din satul Brașca din comuna Ilișești a ajuns, luni dimineața, la UPU Suceava după ce au acuzat simptome ale intoxicației cu monoxid de carbon.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, luni dimineața, un echipaj de ambulanță a sesizat poliția prin 112 că o familie formată din patru membri a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că luni dimineața în jurul orei 06.00, în timp ce se afla la locuința din satul Brașca, o femeie de 27  de ani s-a trezit acuzând dureri de cap și stări de greață.

Soțul acesteia în vârstă de 28 de ani, a solicitat de îndată prezența unui echipaj de ambulanță, iar cu ocazia sosirii la fața locului, echipajul medical a constatat că și soțul și cei doi copii minori prezintă aceleași simptome ușoare, iar în interiorul camerei se simțea miros pregnant de fum.

În încăperea respectivă, sursa de căldură folosită este o sobă din material metalic, cu burlan către exterior.

Toți membrii familiei respectiv femeia, soțul ei și cei doi copii de 7 și 9 ani au fost transportați la Spitalul de Urgență Suceava, în vederea efectuării unor investigații medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de