O femeie din Mitocu Dragomirnei a fost lovită de soț după ce aceasta a făcut glume pe seama lui


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Mitocu Dragomirnei este cercetat penal pentru „violență în familie” după ce și-a lovit soția pentru că aceasta ar fi făcut glume pe seama lui.

Polițiștii au fost sesizați, marți seara, la ora 19:00 prin 112 de o femeie din Mitocu Dragomirnei că soțul ei a agresat-o fizic.

În urma sesizării la fața locului s-au deplasat lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata care au stabilit că cei doi soți au mers marți dimineața la părinții soției din Mitocu Dragomirnei unde femeia a facut unele glume pe seama soțului său, acesta fiind deranjat.

După cele întâmplate, cei doi au plecat în municipiul Suceava pentru a face unele cumpărături necesare familiei, iar la întoarcere, când au ajuns în locuința de domiciliu, bărbatul a lovit-o pe soție cu palma fapt pentru care soția acestuia a apelat SNUAU 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție, care au sosit la scurt timp la fața locului.

Femeia lovită nu a dorit intervenția unui echipaj ambulanțier.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că nu există risc iminent și persoana vătămată nu dorește eliberarea unui ordin de protecție provizoriu. I s-a înmânat o cerere adresată Judecătoriei Suceava în vederea emiterii unui ordin de protecție.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunii de ,,violență în familie”.


Intră acum și în grupul de