Un bărbat din Stroiești care s-a urcat pe un stâlp amenințând că-și ia zilele, convins să renunțe la gest după discuții cu polițiștii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Stroiești a intenționat, duminică seara, să se sinucidă, dar după discuții cu polițiștii a renunțat la gest.

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați duminică la ora 18:55 de o femeie din Stroiești că soțul ei  a plecat de la domiciliu, amenințând că se va sinucide.

Patrula de poliție din cadrul SPR9 Șcheia s-a deplasat la locuința de domiciliu a bărbatului și au fost verificate toate încăperile, dependințele și curtea persoanei în cauză și apoi a fost apelat telefonic, iar acesta a răspus spunând că este pe un pod de pe care intenționează să se arunce, că a văzut autospeciala de poliție care a intrat în satul său și că nu vrea să comunice locația în care se află.

În baza indiciilor oferite de bărbat mai multe echipe de polițiști au procedat la căutarea acestuia în proximitatea DN17 din satul Stroiești și a fost găsit pe stâlpul metalic de electricitate al unui pod feroviar la aproximativ 200 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată de pe DJ 209D.

Bărbatul urcase pe stâlp la cca 4 metri de nivelul podului și aproximativ 15-20 de metri de nivelul solului, amenințând că se va sinucide.

În urma dialogului purtat de către lucrătorii Secției 9 Poiliție Rurală Șcheia cu persoana în cauză și a negocierilor avute de polițiști cu bărbatul timp de 40 de minute, bărbatul  fost convins să coboare de pe stâlp, fiind preluat de către aceștia și ulterior transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Județean Suceava la Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.  La fața locului a fost solicitat un negociator din cadrul IPJ Suceava și a venit în sprijin un echipaj aparținând Biroului de Ordine Publică Suceava care a sprijinit patrula din cadrul SPR9 Șcheia în activitățile desfășurate.


Intră acum și în grupul de