Acasă Social Fălticeneanul care și-a decapitat pisica a fost plasat sub control judiciar

Fălticeneanul care și-a decapitat pisica a fost plasat sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Fălticeni a anunțat, miercuri, că a dispus plasarea sub control judiciar a unui bărbat care și-a decapitat pisica, acesta fiind cercetat penal.

Potrivit sursei citate, la data de 05.01.2024, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de o  persoană de sex masculin, care a fost reţinută pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii  de „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, prev și ped de art. 25 alin. 3 lit. a din Legea nr. 205/2004 privind protecţia animalelor, reţinându-se în sarcina acestuia faptul  că la data de 01.11.2023, orele 08:00, a ucis în curtea locuinţei sale aflată în mediul urban, prin decapitare cu ajutorul unui cuţit şi eviscerare a unui exemplar felin (pisică).



Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecța Animalelor – IPJ Suceava au finalizat, în data de 4 ianuarie 2023, verificările în legătură cu un caz de cruzime față de animale, un bărbat fiind reținut pentru uciderea unui exemplar felin.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Suceava, s-a dispus măsura reținerii bărbatului domiciliat în Fălticeni pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, faptă  prevăzută și pedepsită conform Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor constând în aceea că la data de 01.11.2023, orele 08:00, a ucis în curtea locuinței sale, prin decapitare cu ajutorul unui cuțit, un exemplar felin (pisică), proprietate personală, în vârstă de aproximativ 7 luni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version