Acasă Social Un sucevean care ieșise din casă la o țigară, găsit de soție...

Un sucevean care ieșise din casă la o țigară, găsit de soție mort în spatele blocului


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipală Suceava a fost sesizată, marți dimineața, de o suceveancă despre faptul că soțul ei a fost declarat decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, luni seara, în jurul orei 22:30, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a părăsit locuința și i-a spus soției sale că merge să fumeze în fața scării blocului. La momentul plecării sale, sus-numitul avea asupra sa un pachet cu țigări, telefonul mobil precum și suma de aproxiamativ 300 lei.



 Marți dimineața în jurul orei 07:20, femeia a plecat pentru a-l căuta pe soțul său. Când a ajuns în spatele blocului l-a găsit pe soțul său căzut pe mai multe trepte din beton.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare însă fără nicun rezultat pozitiv fiind în cele din urmă constatat decesul.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul era înscris în evidențele medicului de familie cu multiple afecțiuni cardiace, a fost supus recent unei intervenții chirurgicale în urma căreia i-a fost extirpată fierea, era fumător și consumator de băuturi alcoolice.

În acest caz urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version