Un bărbat din Republica Moldova, arestat preventiv pentru că a tâlhărit o tânără în Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Republica Moldova a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată în municipiul Suceava. Incidentul a avut loc în seara zilei de 13 ianuarie 2024, când o tânără de 21 de ani, care locuiește în municipiul Suceava, a fost agresată și jefuită în timp ce se deplasa pe strada Ciprian Porumbescu.

Poliția municipiului Suceava a fost alertată prin apelul de urgență 112 de către un martor care a auzit țipetele tinerei. La sosirea polițiștilor la fața locului, tânăra a povestit că a fost abordată de către un bărbat pe stradă, acesta încercând să inițieze o conversație, dar ulterior a atacat-o și i-a furat geanta.

Victima a reușit să strige, iar un alt martor a intervenit, determinând agresorul să fugă și să abandoneze poșeta.

Investigațiile ulterioare au condus polițiștii la identificarea bărbatului suspect, în vârstă de 35 de ani, într-o unitate hotelieră din Botoșani. Acesta a fost adus la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde, în urma audierilor, a recunoscut comiterea faptei.

Bărbatul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, iar instanța competentă a dispus ulterior arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.


Intră acum și în grupul de